Μας ελάτε σε επαφή με
Shen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613917216287

WhatsApp : +8613817258295

Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.

Βιομηχανική Co. της Σαγκάη Sanitwell, ΕΠΕ.

  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες SANITWELL Αριθμός Υπαλλήλων 11~500
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος 1998
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

SANITWELL το εμπορικό σήμα είναι κατασκευαστές τουαλετών με 20 έτη εμπειρίας στην υγειονομικές παραγωγή και τη διαχείριση εμπορευμάτων. Το εργοστάσιο χρησιμοποίησε το διεθνή προηγμένο κλίβανο σηράγγων και προώθησε τον κλίβανο υπολογιστών σαϊτών, τον πλήρως αυτόματο πετώντας εξοπλισμό ολίσθησης, και την κύρια τεχνολογία βιομηχανίας για να αναπτύξει τα διάφορα κεραμικά προϊόντα ύφους. όπως η λεκάνη λουτρών, κεραμική λεκάνη, Washbasin, αντίθετη λεκάνη, επάνω από την αντίθετη λεκάνη, κάτω από την αντίθετη λεκάνη, τη λεκάνη ματαιοδοξίας, τη λεκάνη χεριών, την τουαλέτα λουτρών, τον μπιντέ λουτρών, τη λεκάνη βάθρων, το ουροδοχείο και το καθμένος οκλαδόν τηγάνι, τη λεκάνη ρητίνης, την μπανιέρα ρητίνης & τη μικροκρυσταλλική λεκάνη πετρών και ούτω καθεξής. 


SANITWELL το υγειονομικό εργοστάσιο εμπορευμάτων, επιμένει στην ακριβή ποιότητα πρώτα, πιστεμμένος «στο διάβολο είναι στις λεπτομέρειες». Με το τέλειο εργαστήριο και τον ευφυή εξοπλισμό δοκιμής, όλα τα προϊόντα έχουν εξεταστεί λεπτομερώς και έχουν υποβληθεί στα πολύ ακριβή φίλτρα ποιότητας και διάρκειας. Τα προϊόντα SANITWELL είναι περασμένο ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000, η ποιοτική πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστοποιητικό CE, Σαουδική Αραβία SASO, και αμερικανική πιστοποίηση UPC, και ούτω καθεξής.


Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ρωσία, η Ισπανία, η Αμερική, το UK, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ιταλία, το Ντουμπάι, το Ιράν, η Τουρκία, η Ασία, το Πακιστάν, η περιοχή κ.λπ. της Μέσης Ανατολής, εν τω μεταξύ, αυτό απολαμβάνουν επίσης μια υψηλή φήμη στην εγχώρια αγορά. Σας βεβαιώνουμε καλή ποιότητα, ευνοϊκές τιμές, ακριβής παράδοση και καλύτερες υπηρεσίες. και ευρέως αναγνωρισμένος και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορεί να ικανοποιήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες. Καλωσορίζουμε τους νέους και παλαιούς πελάτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να μας έρθουμε σε επαφή με για τις μελλοντικές επιχειρησιακές σχέσεις και την αμοιβαία επιτυχία!

 

Ιστορία

Η ΣΑΓΚΆΗ SANITWELL είναι επαγγελματίας ποια μαζευμένη Ε&Α, σχέδιο, παραγωγή, πώληση, υπηρεσία και ούτω καθεξής, προωθούμε πάντα την έννοια των εξανθρωπισμένων υγειονομικών εμπορευμάτων, με τα πρώτης τάξεως προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των καταναλωτών, και τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει τη μεγάλη φήμη από τους καταναλωτές.


Η επιχείρηση έχει προωθήσει την αυτόματη γραμμή παραγωγής και ο εξοπλισμός δοκιμής, έχει καθιερώσει τον επιστημονικό και λογικό μηχανισμό managerment. Τώρα έχει μια ομάδα υψηλής ποιότητας επαγγελματικού technicial και διαχειρίζεται το προσωπικό. Μαζί με να επεκταθούμε της κλίμακας παραγωγής, βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα και έχουμε επιτύχει το ανεξάρτητο σχέδιο και η ανάπτυξη, τα προϊόντα εξάγεται στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

SANITWELL είναι πάντα δεσμευμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη, σε βάθος να ερευνήσει τη δυνατότητα της επιχείρησης, να κάνει μπορούμε να γίνουμε οι πραγματικοί «ένα εκατονταετές κατάστημα»

 

Είμαστε ακόμα με πλήρες pre-sale, -πώληση, υπηρεσία μεταπώλησης για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών και για να χτίσουμε ένα έξοχο, όμορφο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης για σας. Πιστεύω ότι στο μέλλον το πρώτο καθήκον μας είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει την καλή αξιοπιστία και να ακολουθεί τα τέλεια προϊόντα. και αφήστε έπειτα SANITWELL σε περισσότερες οικογένειες.

Υπηρεσία
Η υπηρεσία μας

1. Όλα τα προϊόντα μας θα δοκιμαστούν κατά 100% πριν από την αποστολή.

2. Η καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ο πελάτης μπορεί να ακολουθήσει την κατάσταση της παραγγελίας του οποτεδήποτε, ανεξάρτητα από τη γραμμή προϊόντων, την αποθήκη ή την αποστολή. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Τηλ: 86-21-6219 7977 Ώρα: 9:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. (ώρα του Πεκίνου)

Α. Αν το πρόβλημα είναι ελαφρύ, παρακαλούμε να στείλετε την απόδειξη στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, θα απαντήσουμε εντός δύο ημερών

Β. Σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων, θα αποστείλουμε τους Εκτιμητές Ποιότητας και Προβλημάτων μας για να προβούμε σε επιβεβαίωση, ή να διαπραγματευτούμε τις συμφωνίες αποζημίωσης και υπογραφής, ή το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα εκτελέσει τα καθήκοντα όπως οι συμφωνίες

3. Περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας στην εξαγωγή για να κάνει την παραγγελία σας πιο ομαλή.

4. Αποδοχή λιγότερο από μία φόρτωση δοχείου.

5. Την παράδοση σε ώρα, γενικά 30 ημέρες.

6. Πληρωμή πολλαπλών καταστάσεων: T / T, L / C, Western Union, Μετρητά.

7. Ειδικές διαστάσεις και σχεδιασμός διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

8. Έχουμε πολλά πιστοποιητικά των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένων ISO9001, πιστοποιητικό CE, UPC, CUPC ETC

9. Η επιχειρηματική σχέση σας με εμάς θα είναι εμπιστευτική σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Για παράδειγμα, TUV, SGT, BV, ITS

10. Η εταιρεία μας λειτουργεί με βάση την αρχή: Ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα

QC

Έχουμε, επίσης, τη διαχείριση της ομάδας, της ομάδας σχεδιασμού και της ομάδας QC και μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη το επιθυμητό δείγμα τους την πιο νωρίτερη ημερομηνία, να κανονίσουμε την παραγγελία σας σωστά, να ελέγξουμε αυστηρά την ποιότητα της μαζικής παραγωγής και να οδηγήσουμε τον χρόνο και αφήσουμε την επιχείρηση να περάσει ομαλά!

Η ομάδα μας