Μας ελάτε σε επαφή με
Shen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613917216287

WhatsApp : 8613817258295

Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.

Βιομηχανική Co. της Σαγκάη Sanitwell, ΕΠΕ.

  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες SANITWELL: Αριθμός Υπαλλήλων 11~500:
Ετήσιες πωλήσεις : Ιδρύθηκε Έτος 1998:
Εξαγωγή pc 80% - 90%:
Εισαγωγή

SANITWELL το εμπορικό σήμα είναι κατασκευαστές τουαλετών με 20 έτη εμπειρίας στην υγειονομικές παραγωγή και τη διαχείριση εμπορευμάτων. Το εργοστάσιο χρησιμοποίησε το διεθνή προηγμένο κλίβανο σηράγγων και προώθησε τον κλίβανο υπολογιστών σαϊτών, τον πλήρως αυτόματο πετώντας εξοπλισμό ολίσθησης, και την κύρια τεχνολογία βιομηχανίας για να αναπτύξει τα διάφορα κεραμικά προϊόντα ύφους. όπως η λεκάνη λουτρών, κεραμική λεκάνη, Washbasin, αντίθετη λεκάνη, επάνω από την αντίθετη λεκάνη, κάτω από την αντίθετη λεκάνη, τη λεκάνη ματαιοδοξίας, τη λεκάνη χεριών, την τουαλέτα λουτρών, τον μπιντέ λουτρών, τη λεκάνη βάθρων, το ουροδοχείο και το καθμένος οκλαδόν τηγάνι, τη λεκάνη ρητίνης, την μπανιέρα ρητίνης & τη μικροκρυσταλλική λεκάνη πετρών και ούτω καθεξής. 


SANITWELL το υγειονομικό εργοστάσιο εμπορευμάτων, επιμένει στην ακριβή ποιότητα πρώτα, πιστεμμένος «στο διάβολο είναι στις λεπτομέρειες». Με το τέλειο εργαστήριο και τον ευφυή εξοπλισμό δοκιμής, όλα τα προϊόντα έχουν εξεταστεί λεπτομερώς και έχουν υποβληθεί στα πολύ ακριβή φίλτρα ποιότητας και διάρκειας. Τα προϊόντα SANITWELL είναι περασμένο ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000, η ποιοτική πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστοποιητικό CE, Σαουδική Αραβία SASO, και αμερικανική πιστοποίηση UPC, και ούτω καθεξής.


Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ρωσία, η Ισπανία, η Αμερική, το UK, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ιταλία, το Ντουμπάι, το Ιράν, η Τουρκία, η Ασία, το Πακιστάν, η περιοχή κ.λπ. της Μέσης Ανατολής, εν τω μεταξύ, αυτό απολαμβάνουν επίσης μια υψηλή φήμη στην εγχώρια αγορά. Σας βεβαιώνουμε καλή ποιότητα, ευνοϊκές τιμές, ακριβής παράδοση και καλύτερες υπηρεσίες. και ευρέως αναγνωρισμένος και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορεί να ικανοποιήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες. Καλωσορίζουμε τους νέους και παλαιούς πελάτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να μας έρθουμε σε επαφή με για τις μελλοντικές επιχειρησιακές σχέσεις και την αμοιβαία επιτυχία!

 

Ιστορία

Η ΣΑΓΚΆΗ SANITWELL είναι επαγγελματίας ποια μαζευμένη Ε&Α, σχέδιο, παραγωγή, πώληση, υπηρεσία και ούτω καθεξής, προωθούμε πάντα την έννοια των εξανθρωπισμένων υγειονομικών εμπορευμάτων, με τα πρώτης τάξεως προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των καταναλωτών, και τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει τη μεγάλη φήμη από τους καταναλωτές.


Η επιχείρηση έχει προωθήσει την αυτόματη γραμμή παραγωγής και ο εξοπλισμός δοκιμής, έχει καθιερώσει τον επιστημονικό και λογικό μηχανισμό managerment. Τώρα έχει μια ομάδα υψηλής ποιότητας επαγγελματικού technicial και διαχειρίζεται το προσωπικό. Μαζί με να επεκταθούμε της κλίμακας παραγωγής, βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα και έχουμε επιτύχει το ανεξάρτητο σχέδιο και η ανάπτυξη, τα προϊόντα εξάγεται στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

SANITWELL είναι πάντα δεσμευμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη, σε βάθος να ερευνήσει τη δυνατότητα της επιχείρησης, να κάνει μπορούμε να γίνουμε οι πραγματικοί «ένα εκατονταετές κατάστημα»

 

Είμαστε ακόμα με πλήρες pre-sale, -πώληση, υπηρεσία μεταπώλησης για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών και για να χτίσουμε ένα έξοχο, όμορφο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης για σας. Πιστεύω ότι στο μέλλον το πρώτο καθήκον μας είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει την καλή αξιοπιστία και να ακολουθεί τα τέλεια προϊόντα. και αφήστε έπειτα SANITWELL σε περισσότερες οικογένειες.

Υπηρεσία

Η υπηρεσία μας

 

1. Τα όλα αγαθά μας θα εξεταστούν από 100% πριν από την αποστολή.

 

2. Το καλύτερο μετά από την υπηρεσία πώλησης, πελάτης δεν μπορεί να παρακολουθήσει την κατάσταση διαταγής τους οποτεδήποτε, κανένα θέμα στη γραμμή παραγωγής, την αποθήκη εμπορευμάτων ή την αποστολή. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τηλ.: χρόνος 7977 του 86-21-6219: 9:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. (χρόνος του Πεκίνου)

 

Α. Εάν το μικρό πρόβλημα, παρακαλώ στείλει την απόδειξη στο τμήμα μεταπωλήσεών μας, θα απαντήσουμε μέσα σε δύο ημέρες

Β. Εάν σοβαρό πρόβλημα, θα αποστείλουμε τους εκτιμητές μας ποιότητας και προβλημάτων για να κάνουμε μια επιβεβαίωση, ή να έχουμε μια διαπραγμάτευση της αποζημίωσης και να υπογράψουμε τις συμφωνίες, ή το τμήμα μεταπωλήσεών μας θα εκτελέσει τα καθήκοντα ως συμφωνίες

 

3. Περισσότερο από την εμπειρία 10years στην εξαγωγή για να καταστήσει τη διαταγή σας ομαλότερη.

 

4. Λιγότερο από μια φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων γίνεται αποδεκτή.

 

5. Εγκαίρως παράδοση, γενικά 30 ημέρες.

 

6. Πολλαπλού τρόπου πληρωμή: T/T, L/C, Western Union, μετρητά.

 

7. Ειδικά διαστάσεις και σχέδιο διαθέσιμες σύμφωνα με το αίτημα.

 

8. Έχουμε πολλά πιστοποιητικά των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένου ISO9001, του πιστοποιητικού CE, του UPC, CUPC κ.λπ.

 

9. Η επιχειρησιακή σχέση σας με μας θα είναι εμπιστευτική σε οποιοδήποτε τρίτο. Παραδείγματος χάριν, TUV, SGT, BV, ΤΟΥ

 

10. Η επιχείρησή μας εργάζεται στην αρχή: Ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα

 

 

QC

 

Έχουμε επίσης χαλινάρι-σοφό να διαχειριστούμε την ομάδα, την ομάδα σχεδίου και QC την ομάδα, και μπορούμε να παρέχουμε το τους πελατών επιθυμητό
 

το δείγμα στην πιό πρόωρη ημερομηνία, τακτοποιεί τη διαταγή σας σωστά, αυστηρά έλεγχος η μαζική παραγωγή
 

η ποιότητα και η χρονική ανοχή, και αφήνουν την επιχείρηση πηγαίνουν ομαλά!

Η ομάδα μας